BRD na Tik Toku

Awatar użytkownika
Mateusz Brzęczyszczykiewicz Stempel
Gość zagraniczny

Re: BRD na Tik Toku

Post autor: Mateusz Brzęczyszczykiewicz »

Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku

Stanisław Kowalski pisze: ndz paź 05, 2025 12:26 pm Dziś opublikowany został edit przygotowany przez @Mateusz Brzęczyszczykiewicz. Zapraszam do obejrzenia
https://vm.tiktok.com/ZNdtVWvrx/
Myślę, że dało się to zrobić lepiej, ale i tak dobrze że jest cokolwiek. Jakbym miał robić jakieś następne filmiki, to postaram się bardziej, i też zawrzeć wtedy więcej informacji. Fajnie jakby Towarzysz też coś tam wrzucał, np. Trybunę miast i wsi co teraz wyszła czy plakaciki, ciekawostki. Im więcej i regularniej będziemy coś tam robili, tym bardziej algorytm nas może wybije.
Obrazek
I Sekretarz KC LPS i Premier
Beatudzkiej Republiki Demokratycznej,
Minister Spraw Zagranicznych BRD
Awatar użytkownika
Stanisław Kowalski Stempel
Gość zagraniczny

Post autor: Stanisław Kowalski »

Mam pewien pomyśl lecz wymaga on dobrego modulatora głosu. Chciałbym na tik toku prowadzić coś ala audycje radiowe na których będę robił fakty i organizował zabawy, może jeszcze jakaś muzyka. A to wszystko takim typowym radiowym głosem, stąd potrzeba dobrego modulatora głosu
Stanisław Kowalski
Prezydent Beatudzkiej Republiki Demokratycznej i II Sekretarz LPS
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Stanisław Kowalski pisze: ndz paź 05, 2025 7:02 pm Mam pewien pomyśl lecz wymaga on dobrego modulatora głosu. Chciałbym na tik toku prowadzić coś ala audycje radiowe na których będę robił fakty i organizował zabawy, może jeszcze jakaś muzyka. A to wszystko takim typowym radiowym głosem, stąd potrzeba dobrego modulatora głosu
Obawiam się że te lepsze modulatory mogą kosztować. Można jakiegoś darmowego poszukać, ale nie wiem czy taki jest.
Obrazek
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Towarzysze zwracam sie do was z prośbą. Jak wiadomo prowadze konto na tik toku kochamy_brd którego zadaniem była promocja BRD i ogólnie całego mikroświata na tik toku. Pomimo prób nasze dotychczasowe działania nie przyniosły żadnego rezultatu a ja sam uważam nasze filmy za "nieatrakcyjne". Są one nudne i zrobione na szybko. Chciałbym sie zwrócić do was obywatele. Czy macie jakiś pomysł jak poprawić efektywność naszego konta na tik toku?
Stanisław Kowalski
Awatar użytkownika
Elisa Kirianóo von Hohenburg Stempel
Gość zagraniczny

Post autor: Elisa Kirianóo von Hohenburg »

Ja nie mam Tik Toka w irl bo nie posiadam telefonu, tylko posiadam komputer stacjonarny. W tym mam YouTuba tylko i są YouTube Shorty to mogę zrobić ale nwm jak robić reklamy w tym jestem do przyciągania osób mi coś nie wychodzi
htfjtfjtyfkjrtyujrtyujhnxrtf
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Towarzysze. Ponawiam pytanie sprzed paru miesięcy Macie jakiś pomysł na nowe tik toki? Nowy format albo cokolwiek? Zapraszam do przedstawienia swojej opinii. Może jakiś mapping albo nieregularne wiadomości? A może coś zupełnie innego?
Stanisław Kowalski
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Osobiście proponuję publikację treści promujących mikronacje z wyszczególnieniem BRD. Przede wszystkim chodzi mi tutaj o treści mówiące o tym czym są mikronacje, jak działają, jakie są państwa, ale i takie czym charakteryzuje się BRD, co mamy sobą do zaoferowania. Można by teraz wrzucić na przykład ostatnią "Trybunę miast i wsi", znaczki pocztowe, plakaty albo nawet i relacje z wydarzeń jakie mają miejsce, np. podpisany niedawno traktat z RON, Bialenią czy Helix w formie osobnych materiałów.
Obrazek
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Towarzyszu. Prowadząc knalał na tik toku zauważyłem że pokaz slajdów taki jak gazeta sie poprostu "nie klika". Póki co moglibyśmy robić klipy z treści na yt tym samym promując nie tylko mikroświat ale i nasz kanał na youtubie. Nie jest to jakis wybitny pomysł ale na chqile obecną może warto w ten sposób prowadzić tik toka
Stanisław Kowalski
Awatar użytkownika
Damiano Robingren Stempel
Gość zagraniczny

Post autor: Damiano Robingren »

Stanisław Kowalski pisze: ndz maja 17, 2026 9:25 am Towarzyszu. Prowadząc knalał na tik toku zauważyłem że pokaz slajdów taki jak gazeta sie poprostu "nie klika". Póki co moglibyśmy robić klipy z treści na yt tym samym promując nie tylko mikroświat ale i nasz kanał na youtubie. Nie jest to jakis wybitny pomysł ale na chqile obecną może warto w ten sposób prowadzić tik toka
piszcie do mnie częściej to gwarantuję że razem damy radę robić cudowne rzeczy nawet na tiktoku
Damiano Robingren
Prezes firmy BAZTEK, Esperantysta

La Esperantismo celas la reciprokan sinkomprenadon kaj
konsekvence ankaŭ estimon kaj amon inter ĉiuj gentoj kaj nacioj.

L.L. ZAMENHOF
Awatar użytkownika
Damiano Robingren Stempel
Gość zagraniczny

Post autor: Damiano Robingren »

Mateusz Brzęczyszczykiewicz pisze: ndz maja 17, 2026 12:03 am Osobiście proponuję publikację treści promujących mikronacje z wyszczególnieniem BRD. Przede wszystkim chodzi mi tutaj o treści mówiące o tym czym są mikronacje, jak działają, jakie są państwa, ale i takie czym charakteryzuje się BRD, co mamy sobą do zaoferowania.
Popieram rękoma i nogami
Damiano Robingren
Prezes firmy BAZTEK, Esperantysta

La Esperantismo celas la reciprokan sinkomprenadon kaj
konsekvence ankaŭ estimon kaj amon inter ĉiuj gentoj kaj nacioj.

L.L. ZAMENHOF
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Damiano Robingren pisze: ndz maja 17, 2026 8:18 pm
Stanisław Kowalski pisze: ndz maja 17, 2026 9:25 am Towarzyszu. Prowadząc knalał na tik toku zauważyłem że pokaz slajdów taki jak gazeta sie poprostu "nie klika". Póki co moglibyśmy robić klipy z treści na yt tym samym promując nie tylko mikroświat ale i nasz kanał na youtubie. Nie jest to jakis wybitny pomysł ale na chqile obecną może warto w ten sposób prowadzić tik toka
piszcie do mnie częściej to gwarantuję że razem damy radę robić cudowne rzeczy nawet na tiktoku
Właśnie pamiętam że rozmawiałem o tym z Towarzyszem prywatnie ale też nie chce jakoś zawracać głowy. To póki co niech towarzysz powie jaki ma pomysł apropo tik toka. Myślałem o mappingu ale niewiem czy to nie jest zbyt praco chłonne
Stanisław Kowalski
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wiadomości dodatkowe”