BRD na Tik Toku

Awatar użytkownika
Mateusz Brzęczyszczykiewicz Stempel
Gość zagraniczny

Re: BRD na Tik Toku

Post autor: Mateusz Brzęczyszczykiewicz »

Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku

Stanisław Kowalski pisze: ndz paź 05, 2025 12:26 pm Dziś opublikowany został edit przygotowany przez @Mateusz Brzęczyszczykiewicz. Zapraszam do obejrzenia
https://vm.tiktok.com/ZNdtVWvrx/
Myślę, że dało się to zrobić lepiej, ale i tak dobrze że jest cokolwiek. Jakbym miał robić jakieś następne filmiki, to postaram się bardziej, i też zawrzeć wtedy więcej informacji. Fajnie jakby Towarzysz też coś tam wrzucał, np. Trybunę miast i wsi co teraz wyszła czy plakaciki, ciekawostki. Im więcej i regularniej będziemy coś tam robili, tym bardziej algorytm nas może wybije.
Obrazek
I Sekretarz LPS i Premier
Beatudzkiej Republiki Demokratycznej
Awatar użytkownika
Stanisław Kowalski Stempel
Gość zagraniczny

Post autor: Stanisław Kowalski »

Mam pewien pomyśl lecz wymaga on dobrego modulatora głosu. Chciałbym na tik toku prowadzić coś ala audycje radiowe na których będę robił fakty i organizował zabawy, może jeszcze jakaś muzyka. A to wszystko takim typowym radiowym głosem, stąd potrzeba dobrego modulatora głosu
Stanisław Kowalski
Prezydent Beatudzkiej Republiki Demokratycznej i II Sekretarz LPS
Awatar użytkownika
Mateusz Brzęczyszczykiewicz Stempel
Gość zagraniczny

Post autor: Mateusz Brzęczyszczykiewicz »

Stanisław Kowalski pisze: ndz paź 05, 2025 7:02 pm Mam pewien pomyśl lecz wymaga on dobrego modulatora głosu. Chciałbym na tik toku prowadzić coś ala audycje radiowe na których będę robił fakty i organizował zabawy, może jeszcze jakaś muzyka. A to wszystko takim typowym radiowym głosem, stąd potrzeba dobrego modulatora głosu
Obawiam się że te lepsze modulatory mogą kosztować. Można jakiegoś darmowego poszukać, ale nie wiem czy taki jest.
Obrazek
I Sekretarz LPS i Premier
Beatudzkiej Republiki Demokratycznej
Awatar użytkownika
Stanisław Kowalski Stempel
Gość zagraniczny

Post autor: Stanisław Kowalski »

Towarzysze zwracam sie do was z prośbą. Jak wiadomo prowadze konto na tik toku kochamy_brd którego zadaniem była promocja BRD i ogólnie całego mikroświata na tik toku. Pomimo prób nasze dotychczasowe działania nie przyniosły żadnego rezultatu a ja sam uważam nasze filmy za "nieatrakcyjne". Są one nudne i zrobione na szybko. Chciałbym sie zwrócić do was obywatele. Czy macie jakiś pomysł jak poprawić efektywność naszego konta na tik toku?
Stanisław Kowalski
Prezydent Beatudzkiej Republiki Demokratycznej i II Sekretarz LPS
Awatar użytkownika
Elisa Kirianóo von Hohenburg Stempel
Gość zagraniczny

Post autor: Elisa Kirianóo von Hohenburg »

Ja nie mam Tik Toka w irl bo nie posiadam telefonu, tylko posiadam komputer stacjonarny. W tym mam YouTuba tylko i są YouTube Shorty to mogę zrobić ale nwm jak robić reklamy w tym jestem do przyciągania osób mi coś nie wychodzi
htfjtfjtyfkjrtyujrtyujhnxrtf
ODPOWIEDZ