Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku
Oczywiście. Wysłałem zaproszenie do znajomychFatima Popow-Chojnacka pisze: czw lip 23, 2026 11:58 am Będę wdzięczna za kontakt @Stanisław Kowalski. Najlepiej przez discord![]()
Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku
Oczywiście. Wysłałem zaproszenie do znajomychFatima Popow-Chojnacka pisze: czw lip 23, 2026 11:58 am Będę wdzięczna za kontakt @Stanisław Kowalski. Najlepiej przez discord![]()
Każdy gra z każdym. Gracze umawiają czas spotkania we własnym zakresie. Oto lista zawodników:

No i chyba nie wyszłoStanisław Kowalski pisze: śr lip 22, 2026 11:37 pm Towarzyszu @Mateuszu Brzęczyszczykiewiczu jutro zakończę twoją passe zwycięstw!

Jednym statkiem to każdy może. Jedna kratka i bym wygrałMateusz Brzęczyszczykiewicz pisze: czw lip 23, 2026 2:04 pmNo i chyba nie wyszłoStanisław Kowalski pisze: śr lip 22, 2026 11:37 pm Towarzyszu @Mateuszu Brzęczyszczykiewiczu jutro zakończę twoją passe zwycięstw!, wygrałem!
Gratulacje, szczerze, spodziewałem się odwrotnego wyniku

Czuje się niedocenionyMateusz Brzęczyszczykiewicz pisze: czw lip 23, 2026 2:38 pmGratulacje, szczerze, spodziewałem się odwrotnego wyniku![]()
Ależ skąd, spójrz na to od innej strony. Przebiłeś oczekiwaniaStanisław Kowalski pisze: czw lip 23, 2026 2:40 pmCzuje się niedocenionyMateusz Brzęczyszczykiewicz pisze: czw lip 23, 2026 2:38 pmGratulacje, szczerze, spodziewałem się odwrotnego wyniku![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości