CrashPollin TV(3 Edycja)

Awatar użytkownika
Stanisław Kowalski Stempel
Gość zagraniczny

Re: CrashPollin TV(3 Edycja)

Post autor: Stanisław Kowalski »

Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku

Jeszcze trochę wiecej niż tydzień i do was wracam 8-)
Stanisław Kowalski
Prezydent Beatudzkiej Republiki Demokratycznej i II Sekretarz LPS
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel
Gość zagraniczny

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Tak informujemy że zawody coraz bliżej! Na ceremonii finalnej oczywiście jak zwykle pierw będzie poboczna rozgrywka! Także pierw zobaczymy widok samolotów, które latają i wypuszczają dym w barwach Beatudii nad miastem!

Obrazek

Oczywiście to nie koniec atrakcji! Dodatkowo tym razem na arenie powitały nas Monster Trucki! Walczyły dzielnie między sobą o punkty, a tak wyglądało widowisko!

Obrazek

Także finał w Beatudii coraz bardziej się zbliża! Kto ostatecznie wygra pierwszy puchar CrashPollin TV? To się wkrótce okaże...
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Będzie się działo
Stanisław Kowalski
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Tak też samolotem w końcu przybyła Ilya Vataszkowa. Wychodzi z samolotu w jeansach i roboczej koszuli typowej dla niej. Następnie od razu podchodzi, niosąc że sobą w jednej ręce dużą stalową belkę i widać jej dużego bica. Drugą ręką palcem wskazującym pokazuje pierw na Stanisława Kowalskiego, a potem na Mateusza Brzęczyszczykiewicza.

Obrazek

-Ilya Vataszkowa: Ty i ty! Stanisław i Mateusz widzicie tą stalową belę co mam w rękach? No właśnie, to nie opierdalać się panowie! Ja was tu wyszkolę, jak pozostałych. Do roboty! Pomagać Leszkowi w projektowaniu tras, a nie siedzicie i pijecie herbatkę. Bo jak nie to zaraz ja wam dam tą stalową belę i będziecie robić, ale fizycznie! No to ruszać chłopy raz raz do rysowania map!

@Stanisław Kowalski @Mateusz Brzęczyszczykiewicz
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Witam was serdecznie! Dzisiaj byłem ja oraz mój współgospodarz Stanisław Kowalski oraz goście Alfred Fabian von Tehen-Dżek, Orjon Surma i Mateusz Brzęczyszczykiewicz ;) Pierw mieliśmy podaj bombę we Wsi Wilczki, następnie potem był wyścig okrążeniowy tor im.Kowalskiego ;) Zapraszamy do oglądania ;)

Punktacja tej rundy:
Orjon Surma: 6 pkt
Leszek Ebe-Grüner: 4 pkt
Alfred Fabian von Tehen-Dżek: 2 pkt
Mateusz Brzęczyszczykiewicz: 1 pkt
Stanisław Kowalski: 1 pkt

Punktacja Ogólna:
Leszek Ebe-Grüner: 49 pkt
Orjon Surma: 43 pkt
Stanisław Kowalski: 30 pkt
Alfred Fabian von Tehen-Dżek: 17 pkt
Mateusz Brzęczyszczykiewicz: 13 pkt

0.Egzamin Współgospodarza*: Zakończony
1.EDELWEISS: Zakończony
2.SARMACJA: Zakończony
3.MURATYKA: Zakończony
4.SKARLAND: Zakończony
5.BIALENIA: Zakończony
6.BEATUDIA: Trwający, Finalny

*Nie jest liczony do punktacji turniejowej.
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Witam was serdecznie! Dzisiaj byłem ja oraz mój współgospodarz Stanisław Kowalski oraz goście Alfred Fabian von Tehen-Dżek, Orjon Surma i Mateusz Brzęczyszczykiewicz ;) Ze względu na długość trwania walka o Flagę, to będzie jeszcze jeden osobna runda, decydująca i ostatnia. W każdym razie robiliśmy to w Zepsutej Fabryce Rewolucji. Zapraszamy do oglądania ;)

Punktacja tej rundy:
Leszek Ebe-Grüner: 3 pkt
Mateusz Brzęczyszczykiewicz: 2 pkt
Alfred Fabian von Tehen-Dżek: 2 pkt
Stanisław Kowalski: 1 pkt
Orjon Surma: 0 pkt

Punktacja Ogólna:
Leszek Ebe-Grüner: 52 pkt
Orjon Surma: 43 pkt
Stanisław Kowalski: 31 pkt
Alfred Fabian von Tehen-Dżek: 19 pkt
Mateusz Brzęczyszczykiewicz: 15 pkt

6.BEATUDIA: Trwający, Finalny

Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Witam was serdecznie! Dzisiaj byłem ja oraz mój współgospodarz Stanisław Kowalski oraz goście Alfred Fabian von Tehen-Dżek, Orjon Surma i Mateusz Brzęczyszczykiewicz ;) Na sam koniec zrobiliśmy najtrudniejszy wyścig, który przebił leocki najtrudniejszy wyścig. Faktycznie trzeba było się napocić. Zapraszamy do oglądania ;)

Punktacja tej rundy:
Orjon Surma: 3 punkty
Leszek Ebe-Grüner: 2 punkty
Stanisław Kowalski: 1 punkt
Alfred Fabian von Tehen-Dżek: 0 punktów, ale ukończony wyścig
Mateusz Brzęczyszczykiewicz: 0 punktów, wyścig nie ukończony

Punktacja Ogólna:
Leszek Ebe-Grüner: 54 pkt. Tym samym zdobywam puchar CrashPollin TV 3 edycji!
Orjon Surma: 46 pkt. Zostaje Wicemistrzem rozgrywek CrashPollin TV 3 edycji!
Stanisław Kowalski: 32 pkt. Zdobywa brązowy medal rozgrywek CrashPollin TV 3 edycji!
Alfred Fabian von Tehen-Dżek: 19 pkt
Mateusz Brzęczyszczykiewicz: 15 pkt

6.BEATUDIA: Zakończony, Finalny

Tym samym chcę powiedzieć że wszystkim uczestnikom @Orjon @Alfred Fabian von Tehen-Dżek i @Mateusz Brzęczyszczykiewicz dziękuje za branie udziału i że dojechaliśmy z tym do końca! Z kolei mojemu współgospodarzowi @Stanisław Kowalski dziękuje za to że był na praktycznie 90% odcinków. Bardzo wysoka frekwencja i jestem naprawdę zadowolony!

Tym samym ogłaszam 3 edycję CrashPollin TV za zakończoną. Jeszcze na koniec mała ciekawostka dam:
1 Edycja CrashPollin TV(2019, niestety niedokończona)>2 Edycja CrashPollin TV(2025, mimo komplikacji finału, dokończona)>3 Edycja CrashPollin TV(2026, dokończona, po raz pierwszy system punktowy)

Także jest coraz lepiej. 4 edycja jeżeli faktycznie się odbędzie to najwcześniej za rok. Tak jak pisałem od 4 edycji, każda kolejna edycja będzie miała formę mundialową. Także z mojej strony to tyle, na koniec może pare słów od @Stanisław Kowalski
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Leszek Ebe-Grüner pisze: pn lip 20, 2026 5:57 pmTakże z mojej strony to tyle, na koniec może pare słów od @Stanisław Kowalski
Skoro już zostałem wywołany do tablicy to podziele się swoimi przemyśleniami. Współorganizując Crashpollin niewiedziałem czego sie tak naprawde spodziewać. Jedyne co widziałem na temat crashpollinu to tyle że są to wyścigi i zawody kaskaderskie odbywające się w różnych krajach. Jednak jak już doszło co do czego to bawiłem się świetnie. W czasie trwania 3 Edycji miałem okazję poznac bliżej Orjona Surme oraz Alfreda Kardacza którzy są naprawde przesympatyczni i gorąco ich zachęcam do złożenia wizyty Beatudii. Możliwość pogrania z kimś po ciężkim dniu jest bardzo przyjemna. Współorganizatorze @Leszku Ebe-Grünerze, z chęcią wezmę udział w następnej edycji jeśli Towarzysz nie ma nic przeciwko :D

Edit: Właśnie zobaczyłem że odznaczył mnie Towarzysz Orderem dziedzica. Jest to dla mnie zaszczyt oraz bardzo dziękuje za takie wyróżnienie
Stanisław Kowalski
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wiadomości zza granicy”