RTS Szczęściogród w Lidze Nandera

Obrazek
Awatar użytkownika
Stanisław Kowalski Stempel
Gość zagraniczny

RTS Szczęściogród w Lidze Nandera

Post autor: Stanisław Kowalski »

W tym wątku będą pojawiać się osignięcia RTS Szczęściogród w Lidze Nandera. To czy jednak RTS dołączy na III Sezon jest jedną wielką niewiadomą. Przez zepsutą rejestracje w Xpert Eleven Towarzysz Brzęczyszczykiewicz nie jest wstanie utworzyc konta a co za tym idzie, przejąć funkcję menedżera Iskry Dobromiast. Miejmy nadzieje że jeszcze przed nowym sezonem sytuacja ulegnie zmianie
Stanisław Kowalski
Prezydent Beatudzkiej Republiki Demokratycznej i II Sekretarz LPS
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel
Gość zagraniczny

Re: RTS Szczęściogród w Lidze Nandera

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Mnie się udało zalogować. Ale fakt nie wiem jak wygląda przejmowanie klubów. Skoro jest zepsute to trzeba czekać. Z kolei FC Mrówkojad Praga jest już przyjęte do Ligi Pel Nandera i z pewnością pierwszy mecz towarzyski rozgrzewkowy przed ligą będzie chciał grać z Iskrą Dobromiast.
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Leszek Ebe-Grüner pisze: pn lip 13, 2026 5:54 pmMnie się udało zalogować. Ale fakt nie wiem jak wygląda przejmowanie klubów.
Aby przejąć drużyne jest potrzebne konto i to własnie w koncie problem bo Tow. Brzęczyszczykiewicz ma problemy z rejestracją. Każdy nick jaki wpisze pokazuje się że jest już zajęty (nawet jeśli wpisuje losowe litery) oraz strona nie generuje mu kodu bezpieczeństwa więc cos jest definitywnie nie tak
Stanisław Kowalski
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel
Gość zagraniczny

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Stanisław Kowalski pisze: pn lip 13, 2026 6:58 pm
Leszek Ebe-Grüner pisze: pn lip 13, 2026 5:54 pmMnie się udało zalogować. Ale fakt nie wiem jak wygląda przejmowanie klubów.
Aby przejąć drużyne jest potrzebne konto i to własnie w koncie problem bo Tow. Brzęczyszczykiewicz ma problemy z rejestracją. Każdy nick jaki wpisze pokazuje się że jest już zajęty (nawet jeśli wpisuje losowe litery) oraz strona nie generuje mu kodu bezpieczeństwa więc cos jest definitywnie nie tak
To powiedzcie o tym Thomasowi von Lisendorffowi. On zajmuje się Ligą Pel Nandera, a zawsze to będzie miło jak powiadomicie o tym organizatora.
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Leszek Ebe-Grüner pisze: pn lip 13, 2026 8:02 pm
Stanisław Kowalski pisze: pn lip 13, 2026 6:58 pm
To powiedzcie o tym Thomasowi von Lisendorffowi. On zajmuje się Ligą Pel Nandera, a zawsze to będzie miło jak powiadomicie o tym organizatora.
Tyle że problem nie dotyczy ligi Nandera tylko x11
Stanisław Kowalski
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Towarzysze. Z przykrością informuje że w związku z problemami technicznym z jakimi zmaga się Tow. @Mateusz Brzęczyszczykiewicz nie będzie wstanie przejąć ode mnie roli menedżera Iskry Dobromiast co jest rownoznaczne że RTS Szczęściogród nie wystartuje w III sezonie ligi Nandera. Na tę chwilę poprowadze Iskre Dobromiast i będziemy się starać aby RTS zadebiutował na IV sezon
Stanisław Kowalski
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sport”