RTS Szczęściogród w Lidze Nandera
- Stanisław Kowalski • Stempel
- Gość zagraniczny
RTS Szczęściogród w Lidze Nandera
W tym wątku będą pojawiać się osignięcia RTS Szczęściogród w Lidze Nandera. To czy jednak RTS dołączy na III Sezon jest jedną wielką niewiadomą. Przez zepsutą rejestracje w Xpert Eleven Towarzysz Brzęczyszczykiewicz nie jest wstanie utworzyc konta a co za tym idzie, przejąć funkcję menedżera Iskry Dobromiast. Miejmy nadzieje że jeszcze przed nowym sezonem sytuacja ulegnie zmianie
Stanisław Kowalski
Prezydent Beatudzkiej Republiki Demokratycznej i II Sekretarz LPS
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Gość zagraniczny
Re: RTS Szczęściogród w Lidze Nandera
Mnie się udało zalogować. Ale fakt nie wiem jak wygląda przejmowanie klubów. Skoro jest zepsute to trzeba czekać. Z kolei FC Mrówkojad Praga jest już przyjęte do Ligi Pel Nandera i z pewnością pierwszy mecz towarzyski rozgrzewkowy przed ligą będzie chciał grać z Iskrą Dobromiast.
- Gość zagraniczny
Aby przejąć drużyne jest potrzebne konto i to własnie w koncie problem bo Tow. Brzęczyszczykiewicz ma problemy z rejestracją. Każdy nick jaki wpisze pokazuje się że jest już zajęty (nawet jeśli wpisuje losowe litery) oraz strona nie generuje mu kodu bezpieczeństwa więc cos jest definitywnie nie takLeszek Ebe-Grüner pisze: pn lip 13, 2026 5:54 pmMnie się udało zalogować. Ale fakt nie wiem jak wygląda przejmowanie klubów.
Stanisław Kowalski
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Gość zagraniczny
To powiedzcie o tym Thomasowi von Lisendorffowi. On zajmuje się Ligą Pel Nandera, a zawsze to będzie miło jak powiadomicie o tym organizatora.Stanisław Kowalski pisze: pn lip 13, 2026 6:58 pmAby przejąć drużyne jest potrzebne konto i to własnie w koncie problem bo Tow. Brzęczyszczykiewicz ma problemy z rejestracją. Każdy nick jaki wpisze pokazuje się że jest już zajęty (nawet jeśli wpisuje losowe litery) oraz strona nie generuje mu kodu bezpieczeństwa więc cos jest definitywnie nie takLeszek Ebe-Grüner pisze: pn lip 13, 2026 5:54 pmMnie się udało zalogować. Ale fakt nie wiem jak wygląda przejmowanie klubów.
- Gość zagraniczny
Tyle że problem nie dotyczy ligi Nandera tylko x11Leszek Ebe-Grüner pisze: pn lip 13, 2026 8:02 pmTo powiedzcie o tym Thomasowi von Lisendorffowi. On zajmuje się Ligą Pel Nandera, a zawsze to będzie miło jak powiadomicie o tym organizatora.Stanisław Kowalski pisze: pn lip 13, 2026 6:58 pmAby przejąć drużyne jest potrzebne konto i to własnie w koncie problem bo Tow. Brzęczyszczykiewicz ma problemy z rejestracją. Każdy nick jaki wpisze pokazuje się że jest już zajęty (nawet jeśli wpisuje losowe litery) oraz strona nie generuje mu kodu bezpieczeństwa więc cos jest definitywnie nie takLeszek Ebe-Grüner pisze: pn lip 13, 2026 5:54 pmMnie się udało zalogować. Ale fakt nie wiem jak wygląda przejmowanie klubów.
Stanisław Kowalski
- Gość zagraniczny
Towarzysze. Z przykrością informuje że w związku z problemami technicznym z jakimi zmaga się Tow. @Mateusz Brzęczyszczykiewicz nie będzie wstanie przejąć ode mnie roli menedżera Iskry Dobromiast co jest rownoznaczne że RTS Szczęściogród nie wystartuje w III sezonie ligi Nandera. Na tę chwilę poprowadze Iskre Dobromiast i będziemy się starać aby RTS zadebiutował na IV sezon
Stanisław Kowalski