Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku
Beatudzkie Linie Lotnicze "Aerobeata"
- Pankracy Lewicki • Stempel
- Gość zagraniczny
Re: Beatudzkie Linie Lotnicze "Aerobeata"
Zaktualizowałem opis zgodnie z sugestią. Trzeba pomyśleć nad budową drugiego lotniska. Może na północy w Technowicach?
- Mateusz Brzęczyszczykiewicz • Stempel
- Gość zagraniczny
Myślę że to dobry pomysł. W takim razie powierzam to zadanie towarzyszowi z racji na zajmowane stanowisko Ministra Spraw Wewnętrznych. W razie czegoś służę pomocą.Pankracy Lewicki pisze: pn mar 09, 2026 7:42 am Zaktualizowałem opis zgodnie z sugestią. Trzeba pomyśleć nad budową drugiego lotniska. Może na północy w Technowicach?

I Sekretarz KC LPS i Premier
Beatudzkiej Republiki Demokratycznej,
Minister Spraw Zagranicznych BRD,
Minister Spraw Wewnętrznych BRD
- Gość zagraniczny
@Pankracy Lewicki Co towarzysz sądzi o nabyciu przez Aerobeatę Cargo kilku takich Proletariuszy 76?
viewtopic.php?p=18758#p18758
viewtopic.php?p=18758#p18758

- Pankracy Lewicki • Stempel
- Gość zagraniczny
Jak najbardziej, jeszcze jak. Proszę brać.
- Gość zagraniczny
Z racji na rezygnację tow. Lewickiego ze stanowiska dyrektora Aerobeaty, od dziś, z racji na to że byłem wice, będę go zastępował.
Towarzysze, mamy wakacje. Jest to czas wypoczynku, jednak dla Aerobeaty jest to czas ciężkiej pracy. Naszym zadaniem jest bezpieczny transport wielu pasażerów zarówno do ich celów podróży, jak i spowrotem do domów. Nasza nowo wybudowana sieć lotnisk umożliwia już nam przejście do kolejnego etapu rozbudowy beatudzkiego lotnictwa. Następnym krokiem jest uruchomienie połączeń lotniczych zgodnie z planem mojego poprzednika. Proponuję więc uruchomić od wtorku połączenia krajowe, natomiast uruchomienie międzynarodowych dokładniej uzgonić z władzami poszczególnych państw. Oto połączenia:
Z racji na dopiero rozwijanie Aerobeaty liczba lotów nie jest powalająca, jednak możliwe że uda się ją jeszcze jakoś rozszerzyć.
Towarzysze, mamy wakacje. Jest to czas wypoczynku, jednak dla Aerobeaty jest to czas ciężkiej pracy. Naszym zadaniem jest bezpieczny transport wielu pasażerów zarówno do ich celów podróży, jak i spowrotem do domów. Nasza nowo wybudowana sieć lotnisk umożliwia już nam przejście do kolejnego etapu rozbudowy beatudzkiego lotnictwa. Następnym krokiem jest uruchomienie połączeń lotniczych zgodnie z planem mojego poprzednika. Proponuję więc uruchomić od wtorku połączenia krajowe, natomiast uruchomienie międzynarodowych dokładniej uzgonić z władzami poszczególnych państw. Oto połączenia:
Połączenia krajowe:Połączenia te zostały ustalone na konferencji Aerobeaty. Będą je obsługiwały większe, międzykontynentalne samoloty Proletariusz PR-62.
Dobromiast - Szczęściogród (w obie strony loty 4 razy na dzień)
Dobromiast - Technowice (w obie strony loty 4 razy na dzień)
Szczęściogród - Technowice (w obie strony loty 4 razy na dzień)
Połączenia te oferują loty do wszystkich najważniejszych turystycznie miejsc w naszym kraju. Loty te będą realizować mniejsze samoloty Proletariusz PR-40.
Połączenia międzynarodowe:
Dobromiast (BRD) - Mariuszowo (LRM) (w obie strony lot 1 raz na dzień)
Dobromiast (BRD - Nowańsk (ZKRR) (w obie strony lot 1 raz na dzień)
Z racji na dopiero rozwijanie Aerobeaty liczba lotów nie jest powalająca, jednak możliwe że uda się ją jeszcze jakoś rozszerzyć.