AtNet - poczta dla Mikroświata

Awatar użytkownika
Damiano Robingren Stempel
Gość zagraniczny

AtNet - poczta dla Mikroświata

Post autor: Damiano Robingren »

Obrazek
Szanowni państwo,
pamiętają państwa zapewne mój upadły projekt zwany NordNET Był to system aby urzeczywistnić nasze pragnienie o namacalności naszych państw. Udało się to dzięki możliwości zakładania skrzynek z domenami krajowymi, np. .mur, .ks, .maw, .rtr i tak dalej. Trochę mi do tego było tęskno więc zdecydowałem się wskrzesić projekt pod szyldem MKI, ulepszyć go i teraz opublikować.

Z dumą przedstawiam państwu AtNet - pocztę dla mikroświata. Aplikacja ma symulować klienta pocztowego osadzonego na naszym świecie. Każde państwo chcące korzystać z systemu może wyznaczyć osobę na swojego administratora krajowego, który będzie mógł przyjmować wnioski o domeny. Prosiłbym także wszystkie kraje o wskazanie swojej literowej domeny wraz z nazwą skrzynek publicznych - każdy kraj może posiadać jedną skrzynkę "domyślną i publiczną". Wystarczy wybrać i dać znać w tym wątku :).
Serdecznie zachęcam do korzystania!
Damiano Robingren
Prezes firmy BAZTEK, Esperantysta

La Esperantismo celas la reciprokan sinkomprenadon kaj
konsekvence ankaŭ estimon kaj amon inter ĉiuj gentoj kaj nacioj.

L.L. ZAMENHOF
Awatar użytkownika
Damiano Robingren Stempel
Gość zagraniczny

Re: AtNet - poczta dla Mikroświata

Post autor: Damiano Robingren »

System oczywiście jest tworzony, rozwijany i utrzymywany przez Muratyckie Konsorcjum Informatyczne :D
Damiano Robingren
Prezes firmy BAZTEK, Esperantysta

La Esperantismo celas la reciprokan sinkomprenadon kaj
konsekvence ankaŭ estimon kaj amon inter ĉiuj gentoj kaj nacioj.

L.L. ZAMENHOF
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wiadomości zza granicy”