Reprezentacja Beatudii w Piłce nożnej

Obrazek
Awatar użytkownika
Mateusz Brzęczyszczykiewicz Stempel
Gość zagraniczny

Re: Reprezentacja Beatudii w Piłce nożnej

Post autor: Mateusz Brzęczyszczykiewicz »

Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku

Stanisław Kowalski pisze: sob lut 07, 2026 8:10 pm No to towarzasze tak. Wstałem dzisiaj rano i stwierdziłem: "Dobra dzisiaj mecz to dzisiaj ustawie taktyke". Nie wywiązałem sie z tego postanowienia bo poszedłem na randke i o wszystkim zapomniałem. Wracając przypomniałem sobie o meczu i szybko otworzyłem xpert eleven aby zobaczyć wynik. Spodziewałem sie porażki ale spotkała mnie miła niespodzianka. Wygraliśmy 1-0 z Hawilandem. Powód do dumy powinniśmy mieć nie tylko ze względu że to przerwanie naszej złej passy w ostatnich meczach, ale również dlatego że w przeszłości wszystkie nasze spotkania z Hawilabdem były przegrane. Oby tak dalej :D
Niech towarzysz częściej wychodzi na randki z tymi dobromieszczankami bo ewidentnie skutkuje :roll:
Obrazek
I Sekretarz KC LPS i Premier
Beatudzkiej Republiki Demokratycznej,
Minister Spraw Zagranicznych BRD
Awatar użytkownika
Stanisław Kowalski Stempel
Gość zagraniczny

Post autor: Stanisław Kowalski »

Z racji że ostatnimi czasy ciężko było mi nadążyć z informowaniem o meczach to szybcko opisze wyniki ostatnich:
Beatudia 0-2 Hawiland / 14.02.2026
Beatudia 0-3 Bialenia / 21.02.2026
Beatudia 3-1 Rusowia / 28.02.2026
Beatudia 1-0 Muratyka / 5.03.2026
Beatudia 5-0 Baridas / 12.03.2026
Beatudia 1-3 Hazystan / 19.03.2026
Beatrudia 0-3 Skarland / 26.03.2026
Stanisław Kowalski
Prezydent Beatudzkiej Republiki Demokratycznej i II Sekretarz LPS
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Kolejny sukces Beatudii. Wygrywamy mecz z Voxlandem 2-0. Voxland to strasznie przewidywalna reprezentacja grająca tym samym schematem cały czas. To tez nie bylo to jakies wyzwanie
Stanisław Kowalski
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Ostatni mecz w sezonie przegrywamy jedną bramką i spotkanie kończymy wynikiem 3-2. Mecz mimo wszystko był naprawde ciekawym widowiskiem. Pierwszą bramkę strzeliło Bizancjum a niedługo później na nasze konto wpadła bramka, co ciekawe nawet nie strzeliliśmy gola, jeden z piłkaży Bizancjum strzelił samobója xDDDD. W późniejszym czasie strzeliliśmy bramke i w pewnym momencie wynik był na nasza korzyść. Niestety w pewnym momencie rywal nas nadgonił a potem strzelił decydującego gola. Spotkanie możr i przegrane ale takich właśnie emocji oczekujemy wszyscy na koniec sezonu. Teraz czas na przygotowywania do mundialu w najpewniej Rusowii i Bialeni
Stanisław Kowalski
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Przed sezonem
Przygotowywania do sezonu przed mundialem trwają. Mundial już na 100% zostało potwierdzone że odbędzie się w Republice Bialeńskiej i Cesartwie Rusowskim. Pomimo że od tego wydarzenia dzieli nas jeszcze jeden sezon to dobrze by było już się zacząć przygotowywać. Poza oczywiście inwestycją w regularny trening dla kadry, dokonalismy również zakupów trzech talentów. Dwóch z nich to grający na obronie N Trainer i W Rowey . Duet ten świetnie radzi sobie w obronie lecz całą uwage zwrocił na siebie grający jako pomocnik Q Eccleston który w meczu z Rusowią astystował dwie bramki (Kevin de Bruyne po roku w BRD XD). Skoro juz o meczach mowa to od momentu zakończenia sezonu rozegraliśmy trzy mecze towarzyskie. Kolejno z Dreamlandem, Rusowią i Leocją. Z Dreamlandem przegraliśmy 2-0 co uważamy za nienajgorszy wynik po ostatnim mundialu. Rusowia skolei stała się okazją do przetestowania naszych nowych graczy. Spotkanie zakończyło sie dla nas zwycięsko wynikiem 4-2. Z Leocją poszło nam jednak najgorzej. Ze względu na realioze nie byłem wstanie przygotować taktyki i spotkanie przegraliśmy 3-0. Strasznie mocno sie rozpisałem ale jakaś wena we mnie wstąpiła
Stanisław Kowalski
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Jedziemy z tym
No i mamy pierwszy mecz w sezonie wygrany :D. Zbiegiem okoliczności, w czasie kiedy to w Dobromieście był podpisywany traktat o stosunkach dyplomatycznych miedzy Beatudią a Rzecząpospolitą Obojga Nardów, w tym samym czasie pierwszy mecz sezonu był rozgrywany między naszymi reprezentacjami. Absolutnie zdominowaliśmy rywala o czym świadczy wynik 4-1. Następny mecz rozegramy w Środę z reprezentacją Królestwa Voxlandu
Stanisław Kowalski
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Dobra passa
Wygrywamy mecz z Królestwem Voxlandu 3-0 i tym samym na nasze konto trafiają kolejne 3 punkty. Mimo w miare solidnego zwycięstwa, spadamy z pierwszego miejsca w tabeli na drugie na rzecz Scholandi. To co Scholandia zrobiła z Cesarstwem Niemieckim dzisiaj w meczu jest dla mnie nie do wytłumaczenia (4-0 dla Scholandi). Następny mecz już w Sobote z IV Republiką Muratyki. @Damiano Robingren komu kibicujesz? XD
Stanisław Kowalski
Awatar użytkownika
Damiano Robingren Stempel
Gość zagraniczny

Post autor: Damiano Robingren »

Stanisław Kowalski pisze: śr maja 13, 2026 9:21 pm @Damiano Robingren komu kibicujesz? XD
[/quote]

Moje serce mówi że jestem za BRD a oficjalnie muszę powiedzieć że jestem za Muratyką XDD
Damiano Robingren
Prezes firmy BAZTEK, Esperantysta

La Esperantismo celas la reciprokan sinkomprenadon kaj
konsekvence ankaŭ estimon kaj amon inter ĉiuj gentoj kaj nacioj.

L.L. ZAMENHOF
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Powrót na szczyt
Nie zatrzymujemy się i wygrywamy mecz z Muratyką miadżącym wynikiem 4-0. Jest to jak do tej pory nasz najlepszy wynik w tym sezonie choć nie zamierzamy na tym zaprzestawać jak pewnie łatwo się domyślić. Tym samym wracamy na szczyt tabeli, zaraz za nami pozostaje Baridas a Scholandia spada z pierwszego miejsca na trzecie. Następny mecz z zaprzyjaźnionym Cesarstwem Niemieckim tym razem dla odmiany w Berlinie a nie na naszym stadionie narodowym.
@Damiano Robingren następnym razem musisz kibicować nam to wygrasz xDD
Stanisław Kowalski
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Złe wieści
Tym razem szczęscie nam nie towarzyszyło i Niemcy zdominowali nas 3-1. Jest to pierwsza porażka Beatudi w tym sezonie i to wyjątkowo bolesna. Byliśmy przekonani że Cesarstwo Niemieckie nie bedzie dla nas przeszkodą. Niech to bedzie dla nas lekcja że nigdy nie można lekceważyć rywala
Stanisław Kowalski
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Remis
Remis 1:1 z Baridasem czyli z reprezentacją której sie najbardziej obawialiśmy to bez wątpienia sukces który zawdzięczamy taktyce której rywal się niespodziewał. Teraz mecz z Bizancjum, jest to reprzentacja która zawsze była o krok przed nami ale patrząc na ich performance w tym sezonie to nasze zwycięstwo jest nieuniknione
Stanisław Kowalski
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sport”