Ciof!

Markus Wettin
Gość zagraniczny

Ciof!

Post autor: Markus Wettin »

Dzień dobry Towarzysze!

Niezwykle się cieszę, że przy okazji udziału w turnieju skoków narciarskich mam okazję odwiedzić Beatudię. Przybywam z Republiki Bialeńskiej, gdzie pełnię funkcję Ministra Spraw Zagranicznych. Mam głęboką nadzieję, że oprócz samego udziału w turnieju uda się również nawiązać relacje dyplomatyczne między naszymi państwami.

Pozwólcie, że się rozejrzę po Waszej ojczyźnie, a także bardzo chętnie dowiem się o niej czegoś więcej. :)
(-) Markus Wettin
Minister Spraw Zagranicznych Republiki Bialeńskiej
Awatar użytkownika
Mateusz Brzęczyszczykiewicz Stempel
Gość zagraniczny

Re: Ciof!

Post autor: Mateusz Brzęczyszczykiewicz »

Markus Wettin pisze: czw kwie 16, 2026 11:44 am Dzień dobry Towarzysze!

Niezwykle się cieszę, że przy okazji udziału w turnieju skoków narciarskich mam okazję odwiedzić Beatudię. Przybywam z Republiki Bialeńskiej, gdzie pełnię funkcję Ministra Spraw Zagranicznych. Mam głęboką nadzieję, że oprócz samego udziału w turnieju uda się również nawiązać relacje dyplomatyczne między naszymi państwami.

Pozwólcie, że się rozejrzę po Waszej ojczyźnie, a także bardzo chętnie dowiem się o niej czegoś więcej. :).
Witamy! Oczywiście w razie ewentualnych pytań proszę pisać. Z chęcią na wszystkie odpowiemy :D. Dalekich skoków!
Obrazek
I Sekretarz LPS i Premier
Beatudzkiej Republiki Demokratycznej
Awatar użytkownika
Stanisław Kowalski Stempel
Gość zagraniczny

Post autor: Stanisław Kowalski »

Pozwólcie, że się rozejrzę po Waszej ojczyźnie, a także bardzo chętnie dowiem się o niej czegoś więcej. :)
Witamy w Beatudii. Śmiesznie sie składa bo od jakiegos czasu przyglądałem się waszemu kraju również z zamiarem nawiązania relacji dyplomatycznych :D
Stanisław Kowalski
Prezydent Beatudzkiej Republiki Demokratycznej i II Sekretarz LPS
Markus Wettin
Gość zagraniczny

Post autor: Markus Wettin »

Stanisław Kowalski pisze: czw kwie 16, 2026 3:07 pm

Witamy w Beatudii. Śmiesznie sie składa bo od jakiegos czasu przyglądałem się waszemu kraju również z zamiarem nawiązania relacji dyplomatycznych :D
To wspaniale! W takim razie w najbliższym czasie skontaktuję się na PW w celu ustalenia szczegółów i dopięcia formalności. :)
(-) Markus Wettin
Minister Spraw Zagranicznych Republiki Bialeńskiej
Awatar użytkownika
Pankracy Lewicki Stempel
Gość zagraniczny

Post autor: Pankracy Lewicki »

Witam serdecznie w najlepszym państwie mikroświata.
Awatar użytkownika
Stanisław Kowalski Stempel
Gość zagraniczny

Post autor: Stanisław Kowalski »

Pankracy Lewicki pisze: ndz kwie 19, 2026 11:22 am Witam serdecznie w najlepszym państwie mikroświata.
Dobrze wiedzieć że nie tylko @Damiano Robingren tak o nas myśli :D
Stanisław Kowalski
Prezydent Beatudzkiej Republiki Demokratycznej i II Sekretarz LPS
Awatar użytkownika
Damiano Robingren Stempel
Gość zagraniczny

Post autor: Damiano Robingren »

Stanisław Kowalski pisze: ndz kwie 19, 2026 12:32 pm
Pankracy Lewicki pisze: ndz kwie 19, 2026 11:22 am Witam serdecznie w najlepszym państwie mikroświata.
Dobrze wiedzieć że nie tylko @Damiano Robingren tak o nas myśli :D
Haha! Ale to prawda!
Damiano Robingren
Prezes firmy BAZTEK, Esperantysta

La Esperantismo celas la reciprokan sinkomprenadon kaj
konsekvence ankaŭ estimon kaj amon inter ĉiuj gentoj kaj nacioj.

L.L. ZAMENHOF
ODPOWIEDZ