Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku
Dokładnie, zwłaszcza że Elisa nie jest pierwszą, a co najmniej trzecią taką osobą. Stąd myślę że warto spróbować poszukać samemu poszczególnych ludzi. Warto też wspomnieć, że cała ta rezygnacja z szerszej reklamy oznacza w zasadzie tyle, że nie będziemy się reklamowali na różnych serwerach discord i to tyle. Z resztą w finalnie opublikowanej wersji planu nie ma nic wspomnianego o rezygnacji z szerszej akcji reklamowej, co sprawia że plan jest bardziej elastyczny i zawsze możemy do tego wrócić.Stanisław Kowalski pisze: ndz mar 01, 2026 5:15 pmBardziej mi chodzi co zrobić żeby uniknąć osoby podobnej do Elisy Kirianóo von Hohenburg. Ja również jestem za tym "Szerokim reklamowaniem" ale w taki sposób łatwo wpaść na jakąś "nieprzyjemną osobę"Damiano Robingren pisze: ndz mar 01, 2026 5:03 pmNo właśnie nie rozumiem sensu dzielenia mikronautów na tych bezpiecznych i niebezpiecznychStanisław Kowalski pisze: ndz mar 01, 2026 4:32 pm To co teraz? W jaki sposób mamy zrekrutować "bezpiecznych" mikronautów?