Krążownik klasy Lud (L-07)

Awatar użytkownika
Pankracy Lewicki Stempel
Gość zagraniczny

Re: Krążownik klasy Lud (L-07)

Post autor: Pankracy Lewicki »

Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku

Od samego początku mojego poprzedniego wcielenia zajmowałem się rozwojem sił zbrojnych, dlatego nie jest mi obca ta dziedzina. Na razie nie chcę pchać się we wszystko ale w razie czego służę radą.
Awatar użytkownika
Mateusz Brzęczyszczykiewicz Stempel
Gość zagraniczny

Post autor: Mateusz Brzęczyszczykiewicz »

Łukasz Benedykt Skrzynecki pisze: pt wrz 12, 2025 11:01 am Od samego początku mojego poprzedniego wcielenia zajmowałem się rozwojem sił zbrojnych, dlatego nie jest mi obca ta dziedzina. Na razie nie chcę pchać się we wszystko ale w razie czego służę radą.
Dziękujemy, myślę, że dobra rada zawsze się przyda :) Swoją drogą myśleliśmy kiedyś nad przeprowadzeniem ćwiczeń wojskowych, to może towarzysz byłby zainteresowany udziałem, gdyby się odbyły. Oczywiście o ile zgodzi się na to tow. Zosiolin, i o ile sprawa jest wciąż aktualna.
Obrazek
I Sekretarz LPS i Premier
Beatudzkiej Republiki Demokratycznej
Awatar użytkownika
Pankracy Lewicki Stempel
Gość zagraniczny

Post autor: Pankracy Lewicki »

Obowiązki w II Federacji uniemożliwiają mi zaangażowanie się w manewry. Mogę jednak od strony merytorycznej wspomóc takie manewry i ogólnie wojsko. Pole do rozwoju w Beatudii jest spore. Sam chyba należę do szkoły, że mikronacyjne wojsko nie powinno składać się z pustych opisów "mamy x czołgów" a z czegoś więcej. Z tego tematu można wyciągnąć bardzo dużo narracji, o ile ktoś tym się realnie interesuje.
Awatar użytkownika
Mateusz Brzęczyszczykiewicz Stempel
Gość zagraniczny

Post autor: Mateusz Brzęczyszczykiewicz »

Łukasz Benedykt Skrzynecki pisze: sob wrz 20, 2025 10:59 am Obowiązki w II Federacji uniemożliwiają mi zaangażowanie się w manewry. Mogę jednak od strony merytorycznej wspomóc takie manewry i ogólnie wojsko. Pole do rozwoju w Beatudii jest spore. Sam chyba należę do szkoły, że mikronacyjne wojsko nie powinno składać się z pustych opisów "mamy x czołgów" a z czegoś więcej. Z tego tematu można wyciągnąć bardzo dużo narracji, o ile ktoś tym się realnie interesuje.
Osobiście myślę, że pomoc ze strony Towarzysza może się przydać.
Obrazek
I Sekretarz LPS i Premier
Beatudzkiej Republiki Demokratycznej
ODPOWIEDZ