"Nieprzyjemna sytuacja"

Awatar użytkownika
Stanisław Kowalski Stempel
Gość zagraniczny

"Nieprzyjemna sytuacja"

Post autor: Stanisław Kowalski »

Towarzysze, dzisiaj około godzinę temu doszło to nieciekawej wymiany zdań między towarzyszem Zosiolinem a towarzyszem Drewninem. Pomimo iż nie warto wchodzic w szczególy to całą kłótnie rozpoczął Zosiolin, pomimo że można by było uznać go tu za winnego to Drewnin równiez odpowiedział ogniem co również nie stawia go w najlepszej pozycji w tym konflikcie. Wszelkie tego typu zachowania i wyzwiska nie będą tolerowane w BRD, jednak, obejdzie się tym razem bez kary. Panowie, oboje siedzicie w tym samym fachu dlatego mam dla was propozycje współpracy. Towarzysz Zosiolin ma dobre pomysły i Władze a Towarzysz Drewnin talent w wykonaniu i potrzebne narzędzia. Wspólnie jesteście wstanie osiągnąć więcej niż do tej pory byliście wstanie w pojedynkę. Jeśli jednak w przyszłości wydarzy się podobna sytuacja, zostanie ona ukarana. To jak panowie? Czy Beatudia może na was liczyć?
Stanisław Kowalski
Prezydent Beatudzkiej Republiki Demokratycznej i II Sekretarz LPS
Awatar użytkownika
Эрик Дрэвнин Stempel
Gość zagraniczny

Re: "Nieprzyjemna sytuacja"

Post autor: Эрик Дрэвнин »

Tak i przepraszam, ale nie lubię jak ktoś używa wulgaryzmów w moją stronę.
Awatar użytkownika
Petrenko Zosiolin Stempel
Gość zagraniczny

Post autor: Petrenko Zosiolin »

dobrze postaram się być bardziej spokojny ale proszę towarzysza żeby mi też wysylał projekty
Awatar użytkownika
Mateusz Brzęczyszczykiewicz Stempel
Gość zagraniczny

Post autor: Mateusz Brzęczyszczykiewicz »

Towarzysze, dzisiaj około godzinę temu doszło to nieciekawej wymiany zdań między towarzyszem Zosiolinem a towarzyszem Drewninem. Pomimo iż nie warto wchodzic w szczególy to całą kłótnie rozpoczął Zosiolin, pomimo że można by było uznać go tu za winnego to Drewnin równiez odpowiedział ogniem co również nie stawia go w najlepszej pozycji w tym konflikcie. Wszelkie tego typu zachowania i wyzwiska nie będą tolerowane w BRD, jednak, obejdzie się tym razem bez kary. Panowie, oboje siedzicie w tym samym fachu dlatego mam dla was propozycje współpracy. Towarzysz Zosiolin ma dobre pomysły i Władze a Towarzysz Drewnin talent w wykonaniu i potrzebne narzędzia. Wspólnie jesteście wstanie osiągnąć więcej niż do tej pory byliście wstanie w pojedynkę. Jeśli jednak w przyszłości wydarzy się podobna sytuacja, zostanie ona ukarana. To jak panowie? Czy Beatudia może na was liczyć?

Popieram zdanie towarzysza. Swoją drogą myślę, że przy nagłym napływie osób nowych do BRD takie sytuacje będą niestety nieuniknione :( . Nie mówię, że będą one wynikały koniecznie z winy osób przybyłych ani już obecnych, ale z wielu czynników, jak niezrozumienie mikronacji, innych osób, a czasem zwyczajnie braku zasad kultury osobistej etc., co będzie skutkiem wielu "nowych". Powinniśmy nauczyć się przede wszystkim reagować, by skutecznie takie sytuacje gasić. Powinniśmy też wyciągnąć w związku z tym wnioski dla siebie. Powinniśmy jeszcze bardziej rozwinąć edukację dla nowych mikronautów i wyjaśniać im pewne rzeczy bardziej niż dotychczas, kłaść nacisk bardziej niż do tej pory na kulturę osobistą. Powinniśmy więc zrealizować jeden z punktów planu podnoszenia aktywności na rok 2025- edukacja aktywnościowa obywateli.
Obrazek
I Sekretarz LPS i Premier
Beatudzkiej Republiki Demokratycznej
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Jeśli mogę zasugerować, uważam że na miejscu byłoby Stworzenie spisu zasad z którego nowi mikronauci BRD będą mogli się dowiedzieć co jest wskazane a co nietolerowane a także że każdy czyn ma swoje konsekwencje. Być może zaradziłoby to przyszłym kłótniom a władzy byłoby łatwiej podejmowac działania w takich sytuacjach.
Stanisław Kowalski
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Petrenko Zosiolin pisze: pn kwie 07, 2025 5:06 pm dobrze postaram się być bardziej spokojny ale proszę towarzysza żeby mi też wysylał projekty
Mam nadzieję że tak będzie, ale w razie gdyby tak nie było, proszę mi o tym meldować.

Niech towarzysz Drewnin pamięta, że jest Towarzysz Zosiolin jest Ministrem Obrony i ma wiedzieć o wszystkich projektach.
Swoją drogą, chociaż tutaj zarówno z towarzyszem Drewninem, jak i Zosiolinem mamy pełne porozumienie ale wolę przypomnieć, proszę również informować o nich KC LPS.
Obrazek
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Stanisław Kowalski pisze: pn kwie 07, 2025 5:23 pm Jeśli mogę zasugerować, uważam że na miejscu byłoby Stworzenie spisu zasad z którego nowi mikronauci BRD będą mogli się dowiedzieć co jest wskazane a co nietolerowane a także że każdy czyn ma swoje konsekwencje. Być może zaradziłoby to przyszłym kłótniom a władzy byłoby łatwiej podejmowac działania w takich sytuacjach.
Jestem za
Obrazek
Awatar użytkownika
Эрик Дрэвнин Stempel
Gość zagraniczny

Post autor: Эрик Дрэвнин »

Zgadzam się
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Cieszę się w takim razie że udało się dojść do porozumienia oraz każdy okazal skruchę. Mam nadzieję że współpraca Zosiolin-Drewnin już w niedalekiej przyszłości zaowocuje jeszcze lepszymi czasami BALu niż do tej pory :D
Stanisław Kowalski
ODPOWIEDZ