Parada Wojskowa w Dobromieście
- Petrenko Zosiolin • Stempel
- Gość zagraniczny
Parada Wojskowa w Dobromieście
Chciałbym wam ogłosić iż w BRD a dokładniej w Dobromieście odbędzie się parada wojskowa.
Chciałbym na tą paradę zaprosić wszystkie państwa aby zaprezentowały swój najnowszy sprzęt i wojsko.
Parada odbędzie się na placu głównym w Dobromieście gdzie Prezydent Kowalski, Premier i Minister Obrony Narodowej wygłoszą przemówienie.
Jeszcze raz zapraszam wszystkich na Paradę wojskową wszystkich przedstawicieli państw
Chciałbym na tą paradę zaprosić wszystkie państwa aby zaprezentowały swój najnowszy sprzęt i wojsko.
Parada odbędzie się na placu głównym w Dobromieście gdzie Prezydent Kowalski, Premier i Minister Obrony Narodowej wygłoszą przemówienie.
Jeszcze raz zapraszam wszystkich na Paradę wojskową wszystkich przedstawicieli państw
- Stanisław Kowalski • Stempel
- Gość zagraniczny
Re: Parada Wojskowa w Dobromieście
Bardzo podoba mi się pomysl na wydarzenie. Może być ono przełomowe dla naszych relacji międzynarodowych 
Stanisław Kowalski
Prezydent Beatudzkiej Republiki Demokratycznej i II Sekretarz LPS
- Mateusz Brzęczyszczykiewicz • Stempel
- Gość zagraniczny
Świetnie!
Gdyby towarzysz potrzebował tylko jakiejś pomocy przy organizacji to ja z chęcią pomogę
.
Gdyby towarzysz potrzebował tylko jakiejś pomocy przy organizacji to ja z chęcią pomogę

I Sekretarz KC LPS i Premier
Beatudzkiej Republiki Demokratycznej,
Minister Spraw Zagranicznych BRD
Beatudzkiej Republiki Demokratycznej,
Minister Spraw Zagranicznych BRD
- Stanisław Kowalski • Stempel
- Gość zagraniczny
Mam tylko jedno bardzo ważne pytanie. Kiedy ma się odbyć ta parada? Jeśli ja miałbym coś zasugerować to dajmy sb troszkę czasu żeby się przygotować
Stanisław Kowalski
- Petrenko Zosiolin • Stempel
- Gość zagraniczny
Data jest jeszcze do ustalenia ale plan jest taki żeby na paradzie wyjawić nowy model czołgu