Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku
Co powiecie na "Dzień Vaarlandu"?
-
Piotr Suworow
- Gość zagraniczny
Re: Co powiecie na "Dzień Vaarlandu"?
Przeszukałem internet. Nigdzie nie znalazłem konkretnych dat na temat samego kontynentu jak i pierwszych ziem, które się formowały.w jego miejscu. To może data ratyfikacji Traktatu Vaarlandzkiego?
- Mateusz Brzęczyszczykiewicz • Stempel
- Gość zagraniczny
Myślę że może być. W takim razie byłby to 22 sierpnia.Piotr Suworow pisze: śr kwie 15, 2026 11:17 am Przeszukałem internet. Nigdzie nie znalazłem konkretnych dat na temat samego kontynentu jak i pierwszych ziem, które się formowały.w jego miejscu. To może data ratyfikacji Traktatu Vaarlandzkiego?

I Sekretarz LPS i Premier
Beatudzkiej Republiki Demokratycznej
- Stanisław Kowalski • Stempel
- Gość zagraniczny
No to niech bedzie 22 Sierpnia jesli tak dzień już miałby istnieć. Przeszukałem obie micropedie wzdłuz i wszerz i zero informacji na temat dokładnego dnia powstania
Stanisław Kowalski
Prezydent Beatudzkiej Republiki Demokratycznej i II Sekretarz LPS
-
Piotr Suworow
- Gość zagraniczny
Mam!
18.lipca 2010 powstał na Micropedii artykuł "Nowy Kontynent". W tych okolicach powstał Vaarland
@Norbert de Catalan jest autorem artykułu, a Skarland liczy 18 lat więc wiedzą najlepiej.
18.lipca 2010 powstał na Micropedii artykuł "Nowy Kontynent". W tych okolicach powstał Vaarland
@Norbert de Catalan jest autorem artykułu, a Skarland liczy 18 lat więc wiedzą najlepiej.
-
Norbert de Catalan
- Gość zagraniczny
Zgadza się 18 lipca 2010 roku utworzyłem wpis na micropedii, ale niestety archiwa GG (tak było kiedyś coś takiego ja GG, Gadu-Gadu
) nie posiadam.
Może być jeszcze data I zjazdu, tylko nie pamiętam w czyim archiwum je znalazłem... zrobię przekopkę starego El Reino i jak znajdę to dam znać.
Szybka edycja:
Niestety póki co nic nie znalazłem więc najpewniejsza data to 18 lipca 2010 o godzinie 21:18
Może być jeszcze data I zjazdu, tylko nie pamiętam w czyim archiwum je znalazłem... zrobię przekopkę starego El Reino i jak znajdę to dam znać.
Szybka edycja:
Niestety póki co nic nie znalazłem więc najpewniejsza data to 18 lipca 2010 o godzinie 21:18
- Mateusz Brzęczyszczykiewicz • Stempel
- Gość zagraniczny
Dziękuję bardzoNorbert de Catalan pisze: śr kwie 15, 2026 5:32 pm Zgadza się 18 lipca 2010 roku utworzyłem wpis na micropedii, ale niestety archiwa GG (tak było kiedyś coś takiego ja GG, Gadu-Gadu) nie posiadam.
Szybka edycja:
Niestety póki co nic nie znalazłem więc najpewniejsza data to 18 lipca 2010 o godzinie 21:18![]()

I Sekretarz LPS i Premier
-
Piotr Suworow
- Gość zagraniczny
-
Norbert de Catalan
- Gość zagraniczny
Czyli co świętujemy vaarlandzką a może bardziej oldskulowo nowo kontynentalną słodką 16? 
Wbijamy i jesteśmy w kontakcie: Kontynentalny Discord
Wbijamy i jesteśmy w kontakcie: Kontynentalny Discord
- Stanisław Kowalski • Stempel
- Gość zagraniczny
Pytanie teraz co byśmy organizowali w taką impreze
Stanisław Kowalski