Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku
Co powiecie na "Dzień Vaarlandu"?
-
Norbert de Catalan
- Gość zagraniczny
Re: Co powiecie na "Dzień Vaarlandu"?
Hmm możemy to ogarnąć w Skarlandzie, ale wypadało by wspólnie ustalić co i jak.
- Stanisław Kowalski • Stempel
- Gość zagraniczny
W takim razie niech będzie w Skarlandzie. Niedługo wspólnie ustalimy resztę rzeczyNorbert de Catalan pisze: śr lip 08, 2026 5:11 am Hmm możemy to ogarnąć w Skarlandzie, ale wypadało by wspólnie ustalić co i jak.
Stanisław Kowalski
Prezydent Beatudzkiej Republiki Demokratycznej i II Sekretarz LPS
Prezydent Beatudzkiej Republiki Demokratycznej i II Sekretarz LPS
- Fryderyk Orański • Stempel
- Gość zagraniczny
W RON raczej nie, bo czeka nas teraz elekcja, bo skończyło się dziś panowanie moje. Więc raczej państwo w czasie interregnum nie da rady się tego podjąć. Lepiej inni.

RozumiemStanisław Kowalski pisze: wt lip 07, 2026 3:57 pmRaczej na jednym. Wobec czego wypadałoby znaleźć organizatora. W BRD przygotowywujemy się do organizacji uroczystości z okazji naszej IV Rocznicy wobec czego możemy nie być wstanie zoorganizować drugie wydarzenie o takiej skali. Jak to wygląda u innych? Chciałby ktos na siebie wziąć organizacje Dnia Vaarlandu?Fryderyk Orański pisze: wt lip 07, 2026 3:30 pmTo czy to ma miejsce na jednym forum, czy na wszystkich
Zdecydowanie skoro inne nie za bardzo to zostaje Skarland. Bizancjum mało aktywne, pewnie realioza, jeszcze studia więc wiadomo. Niemcy to od mojego odejścia niewiele robią i też nie wychodzą z inicjatywą, więc pewnie odpadają. BRD niezbyt, RON również, Rusowia to ma mundial, więc też odpada. Orania mała mikro, raczej sam nie podołam, a są też inne rzeczy do roboty. Zostaje Skarland.Norbert de Catalan pisze: śr lip 08, 2026 5:11 am Hmm możemy to ogarnąć w Skarlandzie, ale wypadało by wspólnie ustalić co i jak.
Fryderyk Orański
Król Polski, Wielki Książę Litewski
Patriarcha Rotrii
Wielki Książę Oranii
Król Polski, Wielki Książę Litewski
Patriarcha Rotrii
Wielki Książę Oranii
-
Norbert de Catalan
- Gość zagraniczny
Dodatkowo przy okazji rocznicy taka mała propozycja z mojej strony: Symbole Estelli-Vaarlandu.
Co do samych obchodów, możemy dogadać szczegóły na naszym discordzie lub po przez utworzenie w Skarlandzie komitetu organizacyjnego bo skoro już przyklepaliśmy (chyba, że jeszcze nie), że ma się odbywać w Skarlandzie to lepiej być w jednym miejscu bo chyba @Fryderyk Orański z discordem jest pogniewany
Co do samych obchodów, możemy dogadać szczegóły na naszym discordzie lub po przez utworzenie w Skarlandzie komitetu organizacyjnego bo skoro już przyklepaliśmy (chyba, że jeszcze nie), że ma się odbywać w Skarlandzie to lepiej być w jednym miejscu bo chyba @Fryderyk Orański z discordem jest pogniewany
Witajcie.
Chętnie dołączę. Jestem na Discordzie.
Chętnie dołączę. Jestem na Discordzie.
Jego Cesarska Mość, Tomasz I Mikołajewicz von Lisendorff
z Bożej Łaski Cesarz i Samodzierżca Rusowii, książe krupijski, chardoński, smargoński, bucharski i chakucki, Wielki Księżę Kartwelii.
Minister Kultury i Sportu Bialenii
-
Norbert de Catalan
- Gość zagraniczny