BRD na Tik Toku

Awatar użytkownika
Stanisław Kowalski Stempel
Gość zagraniczny

Re: BRD na Tik Toku

Post autor: Stanisław Kowalski »

Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku

Damiano Robingren pisze: ndz maja 17, 2026 8:18 pm
Stanisław Kowalski pisze: ndz maja 17, 2026 9:25 am Towarzyszu. Prowadząc knalał na tik toku zauważyłem że pokaz slajdów taki jak gazeta sie poprostu "nie klika". Póki co moglibyśmy robić klipy z treści na yt tym samym promując nie tylko mikroświat ale i nasz kanał na youtubie. Nie jest to jakis wybitny pomysł ale na chqile obecną może warto w ten sposób prowadzić tik toka
piszcie do mnie częściej to gwarantuję że razem damy radę robić cudowne rzeczy nawet na tiktoku
Właśnie pamiętam że rozmawiałem o tym z Towarzyszem prywatnie ale też nie chce jakoś zawracać głowy. To póki co niech towarzysz powie jaki ma pomysł apropo tik toka. Myślałem o mappingu ale niewiem czy to nie jest zbyt praco chłonne
Stanisław Kowalski
Prezydent Beatudzkiej Republiki Demokratycznej i II Sekretarz LPS
Awatar użytkownika
Damiano Robingren Stempel
Gość zagraniczny

Post autor: Damiano Robingren »

Stanisław Kowalski pisze: ndz maja 17, 2026 8:42 pm
Damiano Robingren pisze: ndz maja 17, 2026 8:18 pm
Stanisław Kowalski pisze: ndz maja 17, 2026 9:25 am Towarzyszu. Prowadząc knalał na tik toku zauważyłem że pokaz slajdów taki jak gazeta sie poprostu "nie klika". Póki co moglibyśmy robić klipy z treści na yt tym samym promując nie tylko mikroświat ale i nasz kanał na youtubie. Nie jest to jakis wybitny pomysł ale na chqile obecną może warto w ten sposób prowadzić tik toka
piszcie do mnie częściej to gwarantuję że razem damy radę robić cudowne rzeczy nawet na tiktoku
Właśnie pamiętam że rozmawiałem o tym z Towarzyszem prywatnie ale też nie chce jakoś zawracać głowy.
Nie znam takiego pojęcia jak zawracanie mi głowy, proszę pisać kiedy Towarzysz zachce.

Stanisław Kowalski pisze: ndz maja 17, 2026 8:42 pm Myślałem o mappingu ale niewiem czy to nie jest zbyt praco chłonne
Zawsze warto spróbować, jestem w stanie pomóc!
Damiano Robingren
Prezes firmy BAZTEK, Esperantysta

La Esperantismo celas la reciprokan sinkomprenadon kaj
konsekvence ankaŭ estimon kaj amon inter ĉiuj gentoj kaj nacioj.

L.L. ZAMENHOF
Awatar użytkownika
Stanisław Kowalski Stempel
Gość zagraniczny

Post autor: Stanisław Kowalski »

Damiano Robingren pisze: ndz maja 17, 2026 10:20 pmZawsze warto spróbować, jestem w stanie pomóc!
To miło z strony Towarzysza. Wiem że zajmujesz się już serią alternatywnej historii Nordaty stąd też niewiedziałem czy chciałbyś się pakować w drugi taki projekt. No ale jeśli tak nie nie powstrzymuje :)
Stanisław Kowalski
Prezydent Beatudzkiej Republiki Demokratycznej i II Sekretarz LPS
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wiadomości dodatkowe”