Sprawy partyjne

Awatar użytkownika
Mateusz Brzęczyszczykiewicz Stempel
Gość zagraniczny

Re: Sprawy partyjne

Post autor: Mateusz Brzęczyszczykiewicz »

Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku

Feliks Dzierżyński pisze: pn cze 23, 2025 4:31 pm Towarzyszu na moją obronę nie powiem nic mimo ze mam cos na swoją obronę, ale 60% zysków (3 714 sor) z rewolucji mi się należy według mojego kontraktu z ś.p. tow. drewninem. A jeśli mam mówić coś na swoją obrone to jest to, że firma mi oficjalnie nie została przekazana więc nie moge jej przekazać BRD, więc prosiłem o zwrócenie jej mi ale o to chodzi żeby rewolucja nadal pośmiertnie działała dla tow. drewnina, 2 argumentem jest są słowa tow. Drewnina które mówią " ty wiesz, że do mnie cały czas należy, Bo jeśli nie napisałem nic oficjalnie" także cały czas jestem socjalistą a nawet nie socjalistą a komunistą i nie ślubowałem wierności, bo mi nie kazaliście . 3 argumentem jest to że nie siałem zamętu tylko robilem to co do mnie należy. 4 argumentem jest nie byłem beczelny do niczego jak Tow. Mateusz napisał. Zawsze byłem wierny beatudii. A to z rewolucją to z woli ś.p. Tow. Drewnina.
viewtopic.php?t=1647 - ślubowanie
nie siałem zamętu tylko robilem to co do mnie należy
Przekazywanie BRD przedsiębiorstwa o niejasnym wg. Towarzysza statusie, wytworzyło zamęt w BRD.
cały czas jestem socjalistą a nawet nie socjalistą a komunistą
I jako komunista chciał Towarzysz otrzymać określony procent zysku (chyba 25) z przedsiębiorstwa państwowego?
nie byłem beczelny do niczego jak Tow. Mateusz napisał
Zapomniał Towarzysz o wiadomości skierowanej do wszystkich członków LPS (swoją drogą szybko usuniętej). Otóż gdy z towarzyszem rozmawialiśmy o Rewolucji, napisał towarzysz "hihi" i coś o spłacaniu kredytów. Wiadomość ta miała charakter wyraźnie nabijający się z LPS i Beatudii. Później starał się towarzysz to zamaskować faktem, że na innym serwerze jest podobna sytuacja. Swoją drogą, czy wystarczającym faktem na ten zarzut nie jest już sama w sobie wyraźna sprzeczność między twoimi czynami a twoimi deklaracjami?
Obrazek
I Sekretarz LPS i Premier
Beatudzkiej Republiki Demokratycznej
Awatar użytkownika
Elisa Kirianóo von Hohenburg Stempel
Gość zagraniczny

Post autor: Elisa Kirianóo von Hohenburg »

Obrazek
htfjtfjtyfkjrtyujrtyujhnxrtf
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Elisa Prakopenka pisze: ndz lut 01, 2026 12:10 pm Obrazek
Do partii nie trzeba składać żadnej przysięgi ;). Rozumiem, że chce towarzyszka wstąpić do LPS?
Obrazek
Awatar użytkownika
Elisa Kirianóo von Hohenburg Stempel
Gość zagraniczny

Post autor: Elisa Kirianóo von Hohenburg »

Rozumiem, to ja zrobiłam bardziej okultystycznie po przez przysięgę
htfjtfjtyfkjrtyujrtyujhnxrtf
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Z przykrością muszę poinformować, że wniosek towarzyszki o wstąpienie do partii został odrzucony przez Komitet Centralny. Stało się tak dlatego, że:

1- Partia jest przewodnią siłą narodu i składa się z najbardziej zasłużonych obywateli. Zdaniem KC towarzyszka nie posiada natomiast jeszcze wystarczającego doświadczenia by móc zasiadać w jej szeregach.

2- W Beatudii obserwujemy dziś przerost polityków nad nie-politykami. Oznacza to, że przyjmowanie kolejnej osoby do partii pogłębiło by już istniejący kryzys.

3- Głównym zadaniem partii jest przewodzenie masom. To z kolei wymaga umiejętności efektywnej i przekonującej komunikacji z nimi. O ile Komitet Centralny naprawdę docenia w ogóle znajomość języka polskiego, o tyle obecny poziom językowy towarzyszki bywa na granicy komunikatywności. Ponadto czynnik ten może także uniemożliwić sporządzanie chociażby dokumentów, w których to należy stosować bardziej formalny i uporządkowany język niż w mowie potocznej.

Komitet Centralny dostrzega i docenia przy tym u towarzyszki zapał i chęć do współuczestnictwa w rozwoju Beatudii. W związku z tym w ramach rekompensaty za to niepowodzenie jesteśmy w stanie zaproponować towarzyszce stanowisko kierownicze w jednym z przedsiębiorstw państwowych.
Obrazek
ODPOWIEDZ