Reprezentacja Beatudii w Piłce nożnej

Obrazek
Awatar użytkownika
Stanisław Kowalski Stempel
Gość zagraniczny

Re: Reprezentacja Beatudii w Piłce nożnej

Post autor: Stanisław Kowalski »

Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku

Ostatnio Beatudzka kadra odnosi straty. Jest to spowodowane tym ze przez ostatnie dni nie przywiązywałem uwagi do czego kolwiek w tym do mikroświata i żyłem w takiej jakby "bańce" w świecie realnym. Z tego też względu zapomniałem przygotować taktykę na ostatni mecz ligowy z Bizancjum i na mecz towarzyski z RONem. Bizancjum chyba rowniez nie pamiętało o meczu gdyz spotkanie zakończyło sie wynikiem 0-0. Z RONem niebyło juz tak kolorowo, 3-1 to wynik którym zakończyl sie ten mecz. Teraz kiedy sie już ocknąłem jest wstanie zapewnić że juz bardziej przyłożę sie do prowadzenia reprezentacji. Wysłałem prośbę o rozegranie meczu towarzyskiego do Królestwa Hawilandu. Czekamy na odpowiedź.
Stanisław Kowalski
Prezydent Beatudzkiej Republiki Demokratycznej i II Sekretarz LPS
Awatar użytkownika
Mateusz Brzęczyszczykiewicz Stempel
Gość zagraniczny

Post autor: Mateusz Brzęczyszczykiewicz »

Stanisław Kowalski pisze: pn wrz 22, 2025 10:49 am Ostatnio Beatudzka kadra odnosi straty. Jest to spowodowane tym ze przez ostatnie dni nie przywiązywałem uwagi do czego kolwiek w tym do mikroświata i żyłem w takiej jakby "bańce" w świecie realnym. Z tego też względu zapomniałem przygotować taktykę na ostatni mecz ligowy z Bizancjum i na mecz towarzyski z RONem. Bizancjum chyba rowniez nie pamiętało o meczu gdyz spotkanie zakończyło sie wynikiem 0-0. Z RONem niebyło juz tak kolorowo, 3-1 to wynik którym zakończyl sie ten mecz. Teraz kiedy sie już ocknąłem jest wstanie zapewnić że juz bardziej przyłożę sie do prowadzenia reprezentacji. Wysłałem prośbę o rozegranie meczu towarzyskiego do Królestwa Hawilandu. Czekamy na odpowiedź.
Cóż, są rzeczy ważne i ważniejsze. Oby następne mecze poszły już lepiej.
Obrazek
I Sekretarz LPS i Premier
Beatudzkiej Republiki Demokratycznej
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

W Środe rozegraliśmy mecz towarzyski z Hawilandem. Nie udało nam sie wygrać lecz juz widać już poprawę gry naszej reprezentacji na przestrzeni paru miesięcy. Drugi mecz jaki kiedykolwiek rozegraliśmy był właśnie przeciw Królestwu Hawilandu a wynik wynosił 4-2 na korzyść wroga. Teraz skolei wynik to zaledwie 2-1 na korzyść wroga. Oby tak dalej i sie kiedyś uda pokonać Hawilandczyków :D
Stanisław Kowalski
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

A więc mundial! W Październiku rozpoczną sie nasze pierwsze zmagania w grupie E. Muszę przyznać że trafiliśmy na dosyć ciężkich nam rywali takich jak Dreamland lub Starosarmacja. Miejmy nadzieję że mecze pójdą nam jak najlepiej. Oto zdjecie naszej grupy
Obrazek
Stanisław Kowalski
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Mundial zaczyna się 8 Października. Lecz dla nas bedzie to 11 Października gdyż wtedy rozgrywamy swoj pierwszy mecz. Muratyko! Nadciągamy!
Stanisław Kowalski
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Towarzysze chciałbym was zaprosić na forum Kotliny Edelweiss na której możecie sie zapoznać: Na jakich stadionach rozegramy mecze, gdzie mamy noclegi a przede wszystkim w jakich strojach nasza kadra bedzie symbolizować naszą Beatudie. Zapraszam do zapoznania się
https://edelweiss.org.pl/viewforum.php?f=294
Stanisław Kowalski
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Jutro rozpoczyna się v-mundial. Co prawda juz wielokrotnie wspominałem że my jeszcze musimy poczekać do Soboty, lecz mimo to ekscytacja przed jutrem jest. Tymbardziej że rozgrywany bedzie jutro mecz Dreamland vs Starosarmacja. Potężne Reprezentacje zajmujące czołowe miejsca w całym Pollinie a także będą zapewne czołowymi drużynami w naszej grupie E. Jutrzejszy dzień zapowiada sie emocjonująco.
Stanisław Kowalski
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Wczoraj mieliśmy swój debiut na mundialu. Pierwszy mecz rozegraliśmy z Muratyką, dosyć doświadczonym zespołem. Duża część selekcjonerów nie dawała nam zbytnio szans oraz przewidywanym wynikiem było 3-0 dla Muratyki. Jak sie okazuje, udało nam sie ich zaskoczyć, udało nam się zremisować 0-0, niec nie strzeliliśmy lecz też nic nie straciliśmy. Aby zapoznać się z sytuacją z trochę innej strony zapraszam was na forum Kotliny Edelweiss.
https://edelweiss.org.pl/viewtopic.php? ... 364#p47364
Stanisław Kowalski
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Jak narazie mundial idzie nam bardzo dobrze. W trzeciej kolejce udalo nam sie zremisowac z Starosarmacja, jedna z najlepszych reprezentacji w calym mikroswiecie. Pytanie tylko czy nasza passa da rade sie utrzymac na dluzej. Nastepny mecz rozgrywamy w te Sobote przeciwko Dreamlandowi których umiejetnosci mozna porównac do Sarmatów. My tymczasem zostalismy bez bramkarza, gdyz A. Bujak kontuzjowany po ostatnim meczu nie bedzie wstanie zagrac przeciw Dreamlandowi. Jak nam pójdzie, czas pokaze. Jeśli chcecie poznać odczucia innych co do wyniku do zapraszam do Edelweiss:
https://edelweiss.org.pl/viewtopic.php?f=294&t=1866
Stanisław Kowalski
Awatar użytkownika
Mateusz Brzęczyszczykiewicz Stempel
Gość zagraniczny

Post autor: Mateusz Brzęczyszczykiewicz »

Stanisław Kowalski pisze: czw paź 16, 2025 11:24 am Jak narazie mundial idzie nam bardzo dobrze. W trzeciej kolejce udalo nam sie zremisowac z Starosarmacja, jedna z najlepszych reprezentacji w calym mikroswiecie. Pytanie tylko czy nasza passa da rade sie utrzymac na dluzej. Nastepny mecz rozgrywamy w te Sobote przeciwko Dreamlandowi których umiejetnosci mozna porównac do Sarmatów. My tymczasem zostalismy bez bramkarza, gdyz A. Bujak kontuzjowany po ostatnim meczu nie bedzie wstanie zagrac przeciw Dreamlandowi. Jak nam pójdzie, czas pokaze. Jeśli chcecie poznać odczucia innych co do wyniku do zapraszam do Edelweiss:
https://edelweiss.org.pl/viewtopic.php?f=294&t=1866
Gratuluję sukcesów w prowadzeniu kadry! Teraz tylko oby to utrzymać i patrzeć w przyszłość.
Obrazek
I Sekretarz LPS i Premier
Beatudzkiej Republiki Demokratycznej
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

"Beatudia okazała się twardym orzechem do zgryzienia" aż sie ciepło robi na serduszku :lol:
https://www.sarmacja.org/artykul/pokaz/14363/0
Stanisław Kowalski
ODPOWIEDZ