Poczta Beatudzka

Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Gość zagraniczny

Re: Poczta Beatudzka

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku

Mateusz Brzęczyszczykiewicz pisze: śr mar 18, 2026 9:26 pm
Heinz-Werner Grüner pisze: śr mar 18, 2026 9:17 pm Piekny ten znaczek:

Obrazek
Dziękuję! :D
Rzadko zdarza się taki, serio! Bardzo mi się podoba.
Awatar użytkownika
Mateusz Brzęczyszczykiewicz Stempel
Gość zagraniczny

Post autor: Mateusz Brzęczyszczykiewicz »

Co towarzysze sądzą o wypuszczeniu serii znaczków "Prezydenci BRD"? W kolejności chronologicznej byłyby publikowane znaczki z poszczególnymi Prezydentami naszego kraju na przestrzeni lat. Na ten moment jest to jedynie luźny pomysł (zobaczę jeszcze na ile realioza mi pozwoli) ale jestem ciekaw waszej opinii.
Obrazek
I Sekretarz LPS i Premier
Beatudzkiej Republiki Demokratycznej
Awatar użytkownika
Stanisław Kowalski Stempel
Gość zagraniczny

Post autor: Stanisław Kowalski »

Mateusz Brzęczyszczykiewicz pisze: śr kwie 01, 2026 5:10 pm Co towarzysze sądzą o wypuszczeniu serii znaczków "Prezydenci BRD"? W kolejności chronologicznej byłyby publikowane znaczki z poszczególnymi Prezydentami naszego kraju na przestrzeni lat. Na ten moment jest to jedynie luźny pomysł (zobaczę jeszcze na ile realioza mi pozwoli) ale jestem ciekaw waszej opinii.
To nie jest zły pomysł. Proponuje wypuścić znaczek przed/w trakcie/po wyborach prezydenckich żeby było tematycznie
Stanisław Kowalski
Prezydent Beatudzkiej Republiki Demokratycznej i II Sekretarz LPS
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Stanisław Kowalski pisze: śr kwie 01, 2026 5:26 pm
Mateusz Brzęczyszczykiewicz pisze: śr kwie 01, 2026 5:10 pm Co towarzysze sądzą o wypuszczeniu serii znaczków "Prezydenci BRD"? W kolejności chronologicznej byłyby publikowane znaczki z poszczególnymi Prezydentami naszego kraju na przestrzeni lat. Na ten moment jest to jedynie luźny pomysł (zobaczę jeszcze na ile realioza mi pozwoli) ale jestem ciekaw waszej opinii.
To nie jest zły pomysł. Proponuje wypuścić znaczek przed/w trakcie/po wyborach prezydenckich żeby było tematycznie
Myślę że jeśli już, to znaczki wypuszczać będziemy jeden po drugim, w danych odstępach czasowych. Poza tym, do wyborów jeszcze chyba nieco czasu pozostało :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Stanisław Kowalski Stempel
Gość zagraniczny

Post autor: Stanisław Kowalski »

Mateusz Brzęczyszczykiewicz pisze: śr kwie 01, 2026 5:29 pm
Stanisław Kowalski pisze: śr kwie 01, 2026 5:26 pm
Myślę że jeśli już, to znaczki wypuszczać będziemy jeden po drugim, w danych odstępach czasowych. Poza tym, do wyborów jeszcze chyba nieco czasu pozostało :)
Jeśli kadencja trwa niezmiennie 5 miesięcy to został miesiąc do wyborów. Jakoś dużo czasu to to nie jest
Stanisław Kowalski
Prezydent Beatudzkiej Republiki Demokratycznej i II Sekretarz LPS
Awatar użytkownika
Gość zagraniczny

Z okazji święta pracy, 1 maja wyemitowany zostanie następujący znaczek pocztowy:
Obrazek

Zachęcam do nabycia go poprzez stempla pod tym linkiem: https://szf.leocja.org/znaczek.php?id=452
Niech żyje socjalizm!
Obrazek
ODPOWIEDZ